Fluiten is leuk, ook voor jou!

Geplaatst op: 18-08-2023

Hebben we je aandacht?

Sommigen zullen denken “wat is dat nou voor iets raars?”. Maar inderdaad: fluiten is leuk. Volleybal is een unieke sport en is qua regels echt niet ingewikkeld. Maar daar denk jij misschien anders over. Daarom gaan we dit seizoen intensief aan het werk om ervoor te zorgen dat velen van jullie het eens zullen zijn met de titel!

Topdivisie scheidsrechter Jan Visscher in actie bij RVV
Topdivisie scheidsrechter Jan Visscher op de bok bij RVV

Wat gaan we doen?

In september gaan we twee cursussen organiseren voor potentieel nieuwe scheidsrechters en bestaande scheidsrechters die vinden dat ze (nog) niet goed genoeg zijn. Daarbij gaat Marcel Haasnoot (internationaal scheidsrechter) je de fijne kneepjes in een interactieve en praktijkgerichte sessie bijbrengen. Ook als je nog geen scheidsrechter bent nodigen we jou, en eventueel belangstellende ouders van jeugdleden nadrukkelijk uit.

Ben je momenteel geen RVV lid maar wil je wel voor ons fluiten? Dan krijg je van ons je Nevobo lidmaatschap en de Nevobo code gratis en voor niets!

Hou de site goed in de gaten, binnenkort vind je de data hier!

Wil je alvast oefenen? Je kunt onbeperkt oefenen en toetsen maken via het Nevobo zelfstudie portaal op www.volleybalmasterz.nl

Kun je niet komen, maar zou je wel hulp willen om te leren fluiten of beter worden als scheidsrechter, stuur dan even een berichtje naar arbitrage[at]rvv-volleybal.nl!

Verder zullen we in de loop van het seizoen nog andere activiteiten gaan organiseren zoals bijvoorbeeld een spelregelcafé, en niet in de laatste plaats gaan we natuurlijk meedoen met de #WeekVanDeScheidsrechter!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

02-10-2023

Mini’s niveau 2 al vroeg bij de les

02-10-2023

Hallo niveau 5

01-10-2023

Habithuis RVV MC2 behaalt eerste overwinning