Grote opkomst bij het Habithuis RVV familie-toernooi

Geplaatst op: 04-03-2023

We waren bijna vergeten dat het een traditie is, want de afgelopen jaren was het helaas niet mogelijk om dit leuke toernooi te organiseren.  Tot voor de Corona crisis werd er jaarlijks door veel kinderen naar uit gekeken: voor één keer met je ouders en andere familieleden volleyballen bij RVV!  En nu was het eindelijk weer zover, en ook nu was het weer een groot feest: in totaal waren er 16 teams van mini-spelers die samen met hun familie kwamen volleyballen. Opa’s, oma’s, broers, zussen, ooms en tantes…iedereen deed mee.

Omdat de kinderen natuurlijk niet allemaal op hetzelfde niveau spelen hebben we daar ook nu reken8ng mee gehouden. De teams hebben we onderverdeeld in 2 poules. In poule 1 speelden niveau 5 en 6. De andere niveaus troffen elkaar in poule 2. Het was voor de volwassenen nog niet altijd makkelijk hoor, al die verschillende spelregels die bij CMV mini volleybal horen; dit waren echt geen potjes camping volleybal! Maar iedereen heeft het supergoed gedaan en het was supergezellig!

Uiteindelijk bleek het team van Bloem Guijt en Jasper Rotteveel, oftewel TZN (Team Zonder Naam), in poule 1 de overduidelijke winnaar. In poule 2 was het een stuk spannender. De Sterren en Klavertje Plug waren gelijk geëindigd. Maar door naar het onderlinge resultaat te kijken, werd Klavertje Plug van Marit Plug uiteindelijk aangewezen als de winnaar.

De winnende teams kregen een volleybal met een feestelijke gouden strik erom. En alle kinderen kregen aan het eind nog wat lekkers. Heel wat ouders hadden van alles meegenomen en waren thuis al druk in de weer met het bakken van taarten. Al met al een heel geslaagde dag. En wat ons betreft is dit zeker weer voor herhaling vatbaar!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

26-03-2023

Succesvol Habithuis RVV mist Earth Hour

26-03-2023

Habithuis RVV niveau 6 maakt zich op voor zinderende slotdag

25-03-2023

Habithuis RVV dames laten hun tanden zien tegen de koploper