Habithuis RVV dames laten hun tanden zien tegen de koploper

Geplaatst op: 25-03-2023

RVV DS 1 – Waterlanders DS 1

Eindstand 3-1

Zaterdag 18 maart speelde RVV tegen Waterlanders. Waterlanders strijdt om de 1e plek, en dachten die 4-0 winst tegen de nummer 7 wel binnen te halen. Maar het damesteam wachtte Waterlanders op met flink wat tegenstand, en liet hiermee zien wat ze in huis hadden.

De eerste set
gingen de dames van RVV gestaag van start. Henrike en Kirsten sloegen met hun buitenaanval Waterlanders flink om de oren. Tot stomme verbazing van Waterlanders. De eerste set werd door RVV met gemak binnengehaald. RVV won met 25-14.

De tweede set
waren de rollen helaas weer omgedraaid. Waterlanders was goed wakker geschud, terwijl RVV haar scherpte had verloren. Ondanks de harde ballen die Christine op de diagonaal plaatste, deinsde RVV terug door het sterke spel (en de grote mond) van Waterlanders. RVV verloor met 13-25.

De derde set
had RVV de smaak weer te pakken. Met frisse moed werd begonnen aan deze set. In de service werd meer agressie getoond. Ook was de verdediging onder leiding van Nynke, meer gefocust op de prikballetjes die Waterlanders geregeld plaatste. Helaas delfde RVV uiteindelijk toch het onderspit en verloor de set met 21-25.

De vierde set
probeerde RVV binnen te halen. Het was alles of niets. Met Mariëlle als vervangende spelverdeler wist het team zijn mannetje weer te staan. De pass werd netjes gebracht, waardoor middenaanvallers Hannah en Floortje weer beter konden worden benut. Ook Lennie zorgde voor een nieuwe aanvalsreeks op de diagonaal. Ook werd de 3 meter aanval meer benut door Anneleen. Het mocht helaas net niet baten. Uiteindelijk verloor RVV met 20-25.

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

14-05-2023

De mini’s van Habithuis RVV starten weer op strand!

19-04-2023

Habithuis RVV Volleybal dames 1 zoekt trainer!

16-04-2023

Eerste en tweede plek voor RVV mini’s CMV N6