Habithuis RVV MB1 wint met 4-0

Geplaatst op: 03-12-2023

Deze zaterdag speelden onze meiden weer eens in de Boorsmazaal. Dit keer tegen Monza MB1. Als je naar de uitslag kijkt, lijkt het een makkelijke wedstrijd. Maar dat was het zeker niet. Monza speelde goed samen. Maar dat deed RVV ook. Het was in echt een leuke pot!

Zoals we inmiddels gewend zijn, startten de meiden wat moeizaam. Gelukkig werd de achterstand al snel weer omgezet in een voorsprong. Mede dankzij de harde services van Julia en Esmee. En dat werd niet meer uit handen gegeven.

De tweede set was nog even spannend. Maar Jade bewoog zich razendsnel in het veld en kon de aanvallen van Monza vaak goed opvangen. Lisa prikte de bal bij de tegenstander op de grond. Het ging gelijk op. Uiteindelijk kreeg RVV de overhand in deze set.

In de derde set kwamen de meiden totaal niet in de problemen. Heel even leek de aandacht te verslappen, maar aanvoerder Tess trok iedereen er weer bij en plaatste vervolgens zelf de bal achterin het veld. 

Tijdens de 4e set stond er ineens veel publiek aan de zijlijn. Dames 2 van RVV speelden namelijk hun wedstrijd na de MB1 en kwamen de meiden nog even aanmoedigen. Dit was heel leuk, maar gaf ook wat druk. Nu wilden ze natuurlijk niet alsnog een set verliezen. Gelukkig gebeurde dat ook niet. Zo kreeg Sophie een prachtige setup van Lois en knalde de bal heerlijk langs het blok op de helft van Monza. RVV bleef goed in beweging en behaalde de maximale winst.

Kortom, een geslaagde dag!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

18-02-2024

NOJK avontuur C meisjes Habithuis RVV voorbij

17-02-2024

RVV dames wonnen vastberaden van DVC

04-02-2024

Habithuis RVV MC1 verliest nipt van koploper VELO MC1