Habithuis RVV mini’s present in Ter Aar 

Geplaatst op: 16-10-2022

Het team RVV N4-2 begon vandaag aan het tweede toernooi van het seizoen in Ter Aar. Een toernooi waarbij wel twee keer de degens werden gekruist met een team van RVV als opponent. 

De eerste wedstrijd was tegen Leython, met twee keer setwinst (12-11 en 10-8) was dit vooral een winst waarbij scherpte en concentratie het verschil maakten. De zoemer (teken dat de tijd erop zit) ging af bij een 11-11 stand in de eerste set tijdens de rally. Leython speelde de bal over het net, maar Willem was niet afgeleid en wist de bal keurig in handen van Mila te spelen. Mila speelde de bal door naar Dirk en hij maakte het beslissende punt. 12-11!!! De tweede set ging wederom gelijk op maar ook hier maakte het team geen onnodige fouten en haalde de winst binnen. 

Na een korte onderbreking volgde de tweede wedstrijd. En wel tegen RVV N4-1. Deze wedstrijd ging verloren. Vooral de service van de clubgenoten maakte het verschil. Achteraf bleek dit team ook de terechte winnaar van het toernooi te zijn. Verliezen doen we niet graag, maar als het dan toch gebeurt dan maar tegen een team van ons eigen Habithuis RVV. 

Waar bij het vorige toernooi na twee wedstrijden de meeste energie wel verspeeld was, was dat nu niet het geval. De eerste set van de partij tegen VCS werd knap met 14-12 gewonnen. Cato en Willemijn maakte prachtige reddingen en punten en zaten prima in het spel. De tweede set tegen dit gelijkwaardige team werd nipt verloren met 10-12 waardoor deze wedstrijd gelijk eindigde. 

De laatste wedstrijd van het toernooi was wederom tegen een team van RVV, te weten RVV N4-3. Met coaches aan beide zijden die hun team op scherp zetten was het een mooie pot. RVV N4-3 wist al snel een bal op het hoofd van de coach van RVV N4-2 te spelen wat de nodige hilariteit bracht. 
Terug naar de matadoren in een wedstrijd waar vaak goed overgespeeld werd. Ze gingen voor iedere bal aan weerszijden. Strijd, passie en plezier brachten deze wedstrijd tot een mooi gelijkspel. Iedereen tevreden naar huis!

RVV N4-2 mag tevreden zijn. Na de transfer van Ruben naar N5 is met Willem een waardige vervanger aangetrokken. Mila is zo sterk die kent haar eigen krachten niet, maar met haar inzet gaat ze voor elke bal en elke service brengt gevaar! Dirk is een echte afmaker, naast zijn stabiele service is hij de man die punten maakt aan het net met mooie bekeken balletjes. 
Cato weet de ballen mooi te passen en maakte vandaag een paar keer het verschil met een mooie reflex. En dan Willemijn, de eerste drie wedstrijden strooide ze zand in de ogen van de scouts bij het serveren om in de laatste wedstrijd de ene na de andere bal over het net te knallen!

Een teamprestatie die er weer mocht zijn! 
Een verslag door de ogen van RVV N4-2. Met felicitaties voor RVV N4-1 sluiten we af. 

Op naar het volgende toernooi.

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

29-11-2022

Van het bestuur

27-11-2022

Zinderende overwinning Habithuis RVV 

26-11-2022

Kantine ’de Boors’ wordt opgeknapt!