Habithuis RVV N5-1 tevreden huiswaarts

Geplaatst op: 23-03-2024

De meiden van RVV N5-1 mochten afreizen naar Alphen aan den Rijn. Een spannend toernooi met leuke wedstrijden volgde.

Kort voordat de zoemer afging voor de start van de wedstrijd tegen Leython N5-2 stonden de dames in het veld. Achteraf bleek deze wedstrijd gelijk de kraker van de dag. Met de setstanden van 15-15 en een overwinning in de laatste seconde van de tweede set met 15-14 was dit echt een spannende pot.

Tevreden en trots maakten de dames zich op voor de tweede wedstrijd. Deze was tegen Castellum N5-3. Dit was een gelijk opgaande wedstrijd met een gelijkspel als besluit. Er werd een set gewonnen met 15-12 en een set verloren met 12-15.

De meiden zaten er lekker in vandaag. Vrij veel services van de tegenstander werden goed opgevangen of op zijn minst aangeraakt. De uiterste inspanningen van Marit en Evi zijn telkens weer bewonderenswaardig. De moeilijkste ballen kwamen zo toch nog al eens terug in het spel.

De derde wedstrijd was tegen Castellum N5-1. Daar waren de dames even minder in vorm. Met grote uitslagen werden beide sets verloren. Wat opvallend is: in de einduitslag eindigden beide teams met evenveel punten en zijn ze gedeeld derde geworden dit toernooi.

In de laatste wedstrijd zette de dames nog een keer alles op alles. Services van Willemijn en Cato dreven de tegenstander tot wanhoop. Ballen vielen precies binnen de lijnen of ketste via de armen van VCO N5-2 alle kanten op.  De meiden zetten een verpletterende uitslag neer met 13-10 en jawel: 18-8!!!

Voor nu op naar het laatste toernooi. Dan met ons geheime wapen Mila, die vandaag niet te zien was voor de scouts van de tegenstanders, weer van de partij.