Habithuis RVV niveau 6 maakt zich op voor zinderende slotdag

Geplaatst op: 26-03-2023

Afgelopen zaterdag stond het toernooi in Koudekerk op het programma. De teams van niveau 6 mochten iets later dan gebruikelijk hun opwachting maken, maar dit maakte het enthousiasme er niet minder om. Team N6-1 tm 3 zaten bij elkaar in de poule terwijl N6-4 in de andere poule op zoek ging naar winstpunten.

Op zaterdagochtend kreeg de technische staf van N6-3 het nog erg benauwd omdat na een blessure van Julia er ook nog 2 ziektegevallen werden gemeld. Blijkbaar had hier, net als bij het Nederlands Elftal, de kipkerrie z’n werk gedaan en zo bleven alleen Jasper en Simone over. Na beraad met de medische staf werd Julia alsnog toegevoegd aan de selectie en met 3 zou het dan wel moeten gaan gebeuren. Tijdens de wedstrijden werd echter zichtbaar dat dit echt een hele leuke groep is en andere meiden en jongens van N6-1 en N6-2 (notabene de concurrentie) waren bereid om de lege plek in te nemen en zo konden we toch bijna alle wedstrijden met 4 spelers aanvangen.

De wedstrijden waren allemaal van goed niveau. De bonuspunten vlogen je om de oren en alle tellers moesten scherp blijven om de punten bij te blijven houden (Willy is nog aan het bijkomen 😉). De onderlinge wedstrijden tussen de RVV teams konden alle kanten op. De ene keer een setje winst, dan weer een nipt verlies. 

Uiteindelijk werd duidelijk dat RVV op dit niveau wel echt een klasse apart is. We stonden al met 3 teams aan kop, maar na het opmaken van de balans kwam er ook nog een prachtige tussenstand in beeld. RVV N6-1, 2 en 3 staan precies gelijk op de eerste plaats. Op respectabele afstand gevolgd door teams van Gemini Kangoeroes en Leyton. Dit belooft wat voor het slottoernooi. Wie gaan er met de medailles vandoor? Gaat RVV ze alle 3 pakken of weet een andere vereniging het feestje nog te verpesten? Over 3 weken bij VCS valt de beslissing. Toegang is gratis.

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

14-05-2023

De mini’s van Habithuis RVV starten weer op strand!

19-04-2023

Habithuis RVV Volleybal dames 1 zoekt trainer!

16-04-2023

Eerste en tweede plek voor RVV mini’s CMV N6