Hallo niveau 5

Geplaatst op: 02-10-2023

Mila, Willemijn, Cato, Marit en de nieuwste aanwinst Evi traden zaterdag 30 september aan als: RVV niveau 5 team 1 tijdens de ouverture van het nieuwe volleybalseizoen in Oegstgeest.

Na een lange zomerstop gingen de dames voor het eerst aan de slag op het niveau waar geen enkele bal meer gevangen mag worden.
In een poule met alleen maar eerste teams van andere verenigingen was het een pittige start.

Er werd geknokt voor iedere bal maar de nieuwe regels en het grotere veld was best nog even wennen.

Tijdens de eerste wedstrijd tegen Leython team 1 verliep de eerste set nog aardig gelijkwaardig. De tweede set verliep even minder met een 1-17 nederlaag. Voor Cato was dat helemaal balen, die heeft die hele set moeten toekijken…

Daarna wedstrijd twee. Die ging alleraardigst. Tegen de uiteindelijk ongeslagen winnaar Novo team 1 werd de eerste set in de laatste seconde met slechts 1 punt verschil (10-11) verloren. De tweede set ging met 4 punten verschil naar Novo (6-10).

Wat de eerste wedstrijden al snel opviel was dat de nieuwste aanwinst Evi, gelijk al fanatiek en goed meespeelde. En dat op haar eerste toernooi!

Na een pauze kwam wedstrijd 3. Met situaties die soms vaker als een biljartwedstrijd becommentarieerd konden worden, met de ene na de andere carambole, schoten emoties alle kanten op. Gemini Kangoeroes team 1 maakte er handig gebruik van en pakte de winst.

Maar het slotstuk van het toernooi, waar de dames echt trots op mogen zijn! De eerste setwinst en dat tegen de angstgegner van vorig jaar: de jongens van VCO team 1. Ondanks het vertrouwde trage spel, dubieuze in- en uit keuzes waren de meiden scherp en knokten voor elk punt. Met de sterke acties van de meiden en stabiele services kon de winst gevierd worden. De eerste punten waren binnen.
Dat set twee alsnog verloren ging deed er niet toe.

De meiden mogen trots zijn, de eerste stap hogerop. Hallo niveau 5!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

27-11-2023

Een sterk bakkie en toernooiwinst RVV N5-1

26-11-2023

Dames1 pakt voor het eerst 5 punten

Logo van Rijnwijker Volleybal Vereniging R.V.V.

22-11-2023

Vergeet de Sponsorkliks niet!