In Memoriam: Marc van Beelen

Geplaatst op: 06-03-2023

Zondagavond 5 maart kregen we het trieste bericht dat ons lid Marc van Beelen na een moeilijke periode van afnemende gezondheid is overleden. Daarmee zijn we we wéér iemand verloren die we nog heel lang in ons midden hadden willen houden.

We zijn als bestuur en als vereniging diep geschokt door dit nieuws. Marc was immers iemand die er voor je gevoel altijd was. Al van jongs af aan speelde hij volleybal en heeft bijna alle functies bekleed: hij was speler, coach, trainer, scheidsrechter en bestuurslid (en dan vergeet ik ongetwijfeld nog van alles). Ook tijdens zijn ziekte was hij vaak in de Boorsmazaal te vinden. Ook in dit seizoen beklom hij nog de bok om af en toe een wedstrijd te fluiten, iets wat hij heel graag deed. En natuurlijk zagen we hem vrijwel altijd op de tribune bij de wedstrijden van zijn dochters Lennie, Fenna en Nora en om hun teams aan te moedigen!

In januari mochten we hem nog namens ons allen in het zonnetje zetten. Toen kwam wethouder Sonny Spek hem de bronzen Nevobo speld uitreiken, als kleine blijk van waardering voor zijn meer dan 15 jaar trouwe inzet voor het Volleybal.

We zullen Marc enorm gaan missen als vereniging. Zijn sportiviteit, enthousiasme en tomeloze inzet zijn en blijven een voorbeeld voor ons allen. We wensen Lennie, Fenna, Nora en Susanna heel veel troost en sterkte toe!

*UPDATE 11-3-2023*

Op zaterdag 18 maart zullen we in de Boorsmazaal Marc herdenken tussen de wedstrijden van ons Heren-1 (15u) en Dames-1 (17u). We roepen alle RVV’ers, oud leden en mensen die Marc hebben leren kennen in en rond het volleybalveld hierbij aanwezig te zijn.

namens het bestuur,

AvD

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

26-03-2023

Succesvol Habithuis RVV mist Earth Hour

26-03-2023

Habithuis RVV niveau 6 maakt zich op voor zinderende slotdag

25-03-2023

Habithuis RVV dames laten hun tanden zien tegen de koploper