Jongens C1 laten hun beste spel tot nu toe zien in de Hoofdklasse

Geplaatst op: 13-10-2024

Na een geweldig seizoen vorig jaar, waarin de JC1 twee kampioenschappen binnenhaalde, mogen ze dit seizoen in de Hoofdklasse aan de slag. 

Dat betekent wedstrijden tegen sterke teams zoals Prima Donna Kaas, VV Utrecht en Inter Rijswijk – een flinke uitdaging dus

Afgelopen zaterdag reisden ze af naar Utrecht voor hun vierde wedstrijd in de Hoofdklasse. Al tijdens het inspelen lieten de jongens van Utrecht al zien wat ze in huis hadden, en dat maakte indruk. De eerste set begon moeizaam en werd verloren. Maar ze lieten zich niet uit het veld slaan. Met hard werken, sterke aanvallen en een paar mooie blokpunten kwamen ze terug in de wedstrijd en wisten ze de tweede set met 24-26 te winnen! Mede dankzij het positieve coachen van Meta. 

In de derde set lukte het helaas niet om het niveau vast te houden en ging de set verloren. Ook in de vierde set konden ze net niet genoeg doorzetten en ging de set verloren in 25-21. Dat was jammer, want een vijfde set hadden ze echt verdiend. Maar ondanks het verlies mogen de jongens heel tevreden zijn. Ze hebben laten zien dat ze thuishoren in de Hoofdklasse en speelden niet eerder dit seizoen zo goed! 

Op 8 en 9 november spelen ze twee thuiswedstrijden tegen Inter Rijswijk en Spaarnestad. Kom Morris, Lucas, Siem, Gerson, Jonah, Simon en Jasper aanmoedigen in de Boors en help ze naar de overwinning!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

13-10-2024

Verlies voor Habithuis RVV heren 1

13-10-2024

Jongens C1 laten hun beste spel tot nu toe zien in de Hoofdklasse

12-10-2024

RVV MC1 keert huiswaarts met vijf punten in de LVR Finance tas