Meiden N4-1 verrassen in Alphen aan den Rijn

Geplaatst op: 04-02-2023

Zaterdag 4 februari trokken 3 van de 5 meiden van Habithuis RVV N4-1 naar het toernooi in Alphen aan den Rijn. Omdat Cato een weekendje weg was en Mila ziek thuis zat moesten de meiden het met z’n drieën gaan doen. En dat deden ze!!!

Het was de eerste keer dat Willemijn, Marith en Norah samenspeelden, en dat dus met een speelster minder. 
Het deerde de meiden niets, met goede services en vechten voor iedere bal werd de eerste wedstrijd tegen In Up Go al gelijk gewonnen. Een prestatie om trots op te zijn. 

De tweede wedstrijd volgde al snel en ook die tegenstander werd vakkundig verslagen. De goede service nog steeds als basis maar meer dan regelmatig werd er een bal goed verdedigd om vervolgens keurig bij de tegenstander op de grond te spelen. Ook Leython moest er aan geloven. De drie Katwijkse dames gingen onverstoorbaar verder. 

Maar dan, de derde wedstrijd. VCO was de tegenstander, 5 (grotere) jongens als tegenstander. Een team wat dus met vier man in het veld stond en zelfs nog een wissel tot hun beschikking had. Dat was eerst wel even andere koek. De eerste set was aanpoten maar ging eigenlijk kansloos verloren met 7-18. Maar met een kleine wijziging in het opstellen bij de service van tegenstander zorgde ervoor dat de meiden van RVV in de tweede set plotseling goed meekonden en zelfs op voorsprong kwamen. De spanning bij de jongens van VCO liep wat op en ze vreesden voor puntenverlies. Maar in de aller, allerlaatste seconde van de wedstrijd viel het kwartje dan toch de verkeerde kant op. Ook de tweede set werd verloren met 11-12. Een verlies, maar wel een wedstrijd waar de meiden zich van hun beste kant hebben laten zien. 

De laatste wedstrijd van het toernooi was wederom tegen In Up Go, de energie was inmiddels aardig op. De eerste set werd nog verloren met 10-14. In de laatste set werd nog een keer aangezet en werd het toernooi in stijl afgesloten met een 14-8 winst. 


Een toernooi om trots op te zijn van deze dames! Als de volgende toernooien Mila en Cato er ook weer bij zijn kan het alleen nog maar beter gaan.

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

26-03-2023

Succesvol Habithuis RVV mist Earth Hour

26-03-2023

Habithuis RVV niveau 6 maakt zich op voor zinderende slotdag

25-03-2023

Habithuis RVV dames laten hun tanden zien tegen de koploper