Mooie afsluiting eerste seizoenshelft Habithuis RVV N4-2

Geplaatst op: 11-12-2022

Zaterdag 10 december reisden de toppers van RVV N4-2 af naar Leiderdorp voor de finale van de eerste seizoenshelft. Na het succesvolle vorige seizoen op niveau 3 werd er nu een niveautje hoger gespeeld. Dat niveau werd steeds beter opgepakt en het team is een meer dan stabiele middenmoter geworden. Het is prachtig om te zien hoe het team heeft ontwikkeld. Het laatste toernooi werd afgesloten met 2 winstpartijen 1 verlies en een keurige puntendeling met RVV N4-1. 

Tijdens de wedstrijden in Leiderdorp waren er twee nieuwigheden ten opzichte van de eerdere toernooien. Knuffel Tobias was mee als mascotte en had een prachtige RVV sjaal om. Maar er was ook een nieuwe speler: Niels. Hij speelde zijn eerste toernooi en deed dat uitstekend. Het begin was een beetje spannend maar al snel draaide hij heerlijk mee. 

Aan het eind van deze seizoenshelft is het tijd om terug te kijken. Ook naar wat iedereen presteerde. Mila: misschien wel de fanatiekste van het stel, laat geen bal zomaar vallen en serveert de tegenstander soms met bal en al het veld uit. 


Willem: onze nieuwe aanwinst van begin dit seizoen, kreeg het spelletje al snel door en gaat voor elke bal, heel soms staat hij even te dromen. 
Dirk: nog steeds een zekerheidje bij de service, maar inmiddels ook de topper die de ballen makkelijk scoort aan het net. 
Willemijn, ook wel een beetje een dromertje, maar wat is die goed gaan serveren! En ook punten maken gaat steeds beter. 
Cato, hadden we al iets over een dromertje gezegd??? Maar net als Willemijn ook heel erg gegroeid met de service en steeds meer aanwezig in het team! 

Top meiden, top jongens! 
Top team!!!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

25-01-2023

Wethouder Sportzaken bezocht training van Habithuis RVV mini’s

24-01-2023

Habithuis RVV boekt nipte overwinning op concurrent

15-01-2023

Habithuis RVV komt slechte start te boven en wint met 3-1