Na strijd om de punten neemt Habithuis RVV D1 de punten mee

Geplaatst op: 01-11-2021

Op zaterdagmiddag 30 oktober naar Voorschoten, wie had gedacht dat we daar eerst een strijd moesten leveren voor een parkeerplek. Maar goed dat is bijzaak, nu de wedstrijd. De dames uit Katwijk waren helaas door de blessure van Hannah Zandbergen weer niet compleet. Ook coach Ronald Verheij moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan vanwege verplichtingen op het tennisveld. Hannah naam zijn taak dit keer over. 

In de eerste set speelden de dames van Habithuis RVV afwachtend. Hierdoor kreeg Gemini-Kangeroes de ruimte. De kleine opleving aan het einde van de set mocht niet meer baten, 25-17. Meer overtuigingskracht en zelf het initiatief nemen was de opdracht. Dat lukte! De dames uit Voorschoten kwamen nog even terug, maar de Katwijkers wisten de set overtuigend binnen de slepen met 21-25. 

Dit gingen we doorzetten. Maar ook Gemini gaf zich niet gewonnen. Met goed tactisch spel wisten zij het aan de Katwijkse kant weer te ontregelen. Ook werden er veel ballen uit geserveerd. Hierdoor pakten de dames van Habithuis RVV net niet het spel terug, 25-21. De vierde set moest het gebeuren, de punten moesten en zouden mee naar Katwijk gaan. En hoe!! wat een overtuiging, wat een spel. De dames van Gemini hadden geen antwoord en met 5-25 in de pocket werd er gestart aan de vijfde set. 


Met 2-2 in sets waren beide teams strijdlustig. De dames uit Voorschoten namen in deze set het voortouw. Habithuis RVV D1 wist door mooi volleybal het spel te keren en sleepte uiteindelijk de winst binnen met 11-15.


A.s. vrijdag 5 november spelen de dames om 19.30 uur in Leiderdorp. Dichtbij dus publiek is welkom (zolang de maatregelen dit toelaten). 

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

27-11-2021

Revanche van RVV dames 2

23-11-2021

Habithuis RVV D1 weet het niet af te maken bij SKC in Leiden

21-11-2021

Pover Habithuis RVV wint wederom