NOJK avontuur C meisjes Habithuis RVV voorbij

Geplaatst op: 18-02-2024

Afgelopen zaterdag stonden de C meiden van Habithuis RVV om.8.45 uur klaar in Woerden voor de tweede ronde van het NOJK. In  de eerste ronde Zevenhuizen wisten de meiden zich net te scharen onder de laatste 40 van het Nationale Open Jeugd Kampioenschap.

Op dit toernooi werd duidelijk uit een ander vaatje getapt. Van meet af aan werd de druk op het team flink opgevoerd. Kalinko uit Den Haag speelde direct powerplay in de eerste set. De meiden wisten zich in de tweede set beter te weren maar kwamen niet in de buurt van een setwinst.

De tweede wedstrijd tegen Dynamo, de landskampioen was een ongelijke strijd. Slechts 17 punten in twee sets werden verzameld. De keiharde service en enorme aanvalsdruk was door de meiden niet te stoppen. Wel een bijzondere ervaring om tegen de landskampioen te spelen en dat waren ze duidelijk niet voor niets.

Bij de derde strijd tegen Zovoc lagen er kansen. Maar cadeaus krijg je niet meer op dit niveau. Terwijl RVV met haar zwakke service de cadeaus zelf wel veel te vaak weggaf. Toch waren er mooie rally’s en aanvallen te zien vanuit de meiden. Maar doordrukken en een set naar ons toe halen was er opnieuw niet bij.

Een vierde en zware laatste strijd leverde bijna een set op. De meiden werden net geklopt in de eerste set met 25-22. Toen was de pijp echt leeg en kwamen ze er in de laatste set echt niet meer aan te pas.Toch is de vereniging buitengewoon trots op de prestaties van de meiden. Ze kwamen in deze ronde van het toernooi echt flink te kort dit keer. Maar met twee jaargangen voor ons en de aanwas van jeugd in club zijn er zeker kansen voor in de toekomst!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

Logo van Rijnwijker Volleybal Vereniging R.V.V.

11-04-2024

Speel mee met de clubloterij en steun onze club!

04-04-2024

Spanning stijgt tot ongekende hoogte bij Habithuis RVV

23-03-2024

Habithuis RVV N5-1 tevreden huiswaarts