Scheidsrechters gezocht!

Geplaatst op: 14-06-2023

Zoals jullie wellicht weten verandert er komend seizoen veel m.b.t de leveringsplicht van scheidsrechters. Voor onze vereniging betekent dit dat we komend seizoen 14+28=42 wedstrijdpunten dienen in te brengen in de regio. En 42 punten (lees: wedstrijden) is best wel veel, zeker voor een kleine vereniging als de onze.

We hebben daarom volgend seizoen nieuwe VS3 scheidsrechters nodig! Er is geen vooropleiding nodig. Meer informatie vind je op: https://www.nevobo.nl/official/opleidingen-bijscholingen/opleiding-tot-official/

Misschien ken je iemand die belangstelling heeft om regio Scheidsrechter te worden, motiveer hem / haar dan alsjeblieft. Wij regelen uiteraard graag dat hij of zij ingeschreven wordt voor de opleiding VS3.

Misschien ben jij wel jaren scheidsrechter geweest voor RVV en beschik je over VS3 licentie; dan is het een mooi moment om weer terug actief te worden voor onze vereniging. Want vele schouders maken licht werk.

Tot slot: misschien ken jij scheidsrechters die in de regio actief zijn, maar niet aan een vereniging verbonden zijn. Dan blijven er (voor ons kostbare) punten liggen. Wil je hem of haar dan vragen of hij of zij dan komend seizoen voor RVV wil fluiten? Graag ontvangen we dan een berichtje met naam, contactgegevens en Nevobo nummer evenals een indicatie hoeveel punten hij of zij bereid is te fluiten.

Meer weten of jezelf beschikbaar stellen? Stuur dan een bericht naar arbitrage [at] RVV-volleybal.nl !

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

02-10-2023

Mini’s niveau 2 al vroeg bij de les

02-10-2023

Hallo niveau 5

01-10-2023

Habithuis RVV MC2 behaalt eerste overwinning