Spanning stijgt tot ongekende hoogte bij Habithuis RVV

Geplaatst op: 04-04-2024

Met nog twee competitie rondes te gaan stijgt de spanning voor Habithuis RVV Heren-1 en Dames-1 tot ongekende hoogte!

Heren-1 wist enkele jaren geleden door te dringen tot de Eerste divisie, een niveau waar niemand van durfde dromen, behalve onze heren zelf. En twee ronden voor het eind staan ze 4 punten verwijderd van Promotie/Degradatie nacompetitie met als inzet: Promotie naar de Topdivisie!!! Met nog 2 wedstrijden te gaan en dus nog 10 punten te verdienen staan de heren op scherp om alle 10 de punten te pakken

De dames verruilden enkele seizoenen geleden de eerste klasse voor de promotie klasse en zij maken zich op voor de Promotie/Degradatie nacompetitie met als inzet: promotie naar de Derde Divisie. Een prestatie van jewelste van een team wat bijna het hele seizoen incompleet was door blessures en ziekte, maar nu op volle sterkte klaarstaat om de laatste 10 punten te pakken!

Voor Heren1 wacht zaterdag thuis de wedstrijd tegen Volley Zuid om 17.30 en volgende week de uitwedstrijd “om de dubbele punten” tegen Prima Donna Kaas!

Voor Habithuis RVV Dames-1 wacht om 15.30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen Kalinko, waarna ze volgende week vrijdagavond afreizen naar Delft voor de laatste uitwedstrijd tegen Delta.

Dus kom zaterdag allemaal naar de Boorsmazaal voor een Super-Saturday die zijn weerga niet kent! Een volle zaal met eigen publiek geeft onze teams vleugels, en het publiek is natuurlijk steevast de 7e en misschien wel 8e speler! Laten we de temperatuur tot het kookpunt brengen !

TOT ZATERDAG!!!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

07-05-2024

Wil jij een sportieve dinsdagochtend?

11-04-2024

Speel mee met de clubloterij en steun onze club!

04-04-2024

Spanning stijgt tot ongekende hoogte bij Habithuis RVV