Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Geplaatst op: 04-05-2022

Deze week is de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start gegaan en Habithuis RVV doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas. Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

Door via Habithuis RVV je WK kaartjes te kopen kun je twee vliegen in één klap slaan: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vul je ook nog eens de clubkas van Habithuis RVV!

Hoe werkt de clubactie?
Via onze website en sociale media verspreiden we onze unieke clubcode. Door op die link te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een bedrag aan onze vereniging uitbetaald. Mocht je benieuwd zijn naar de bijbehorende staffel, zo ziet ‘ie eruit:

  • Tussen de 50 en 99 tickets:  €50 voor de clubkas
  • Tussen de 100 en 199 tickets: €150 voor de clubkas
  • Tussen de 200 en 349 tickets: €400 voor de clubkas
  • Tussen de 350 en 499 tickets:  €1000 voor de clubkas
  • Tussen de 500 en 999 tickets:  €1750 voor de clubkas
  • Boven de 1000 tickets:  €4000 voor de clubkas

Steun Habithuis RVV en (ver)koop zoveel mogelijk WK-tickets
Je hebt tot 1 augustus de tijd om zoveel mogelijk WK-ticket te (ver)kopen. Trommel dus al je vrienden, familieleden, teamgenoten en vele anderen op voor een dagje topvolleybal en vraag hen om de bestellink te gebruiken én ook te delen met mensen in hun netwerk! Belangrijk om te weten: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van onze clubcode.

Win een clinic van de Volleybaldames

Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om nu WK-tickets te (ver)kopen dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie wordt één clinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames verloot! De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023. 

Laten we samen in actie komen om zoveel Oranje supporters op de tribunes te krijgen én een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen!   

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

04-05-2022

Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Logo van Rijnwijker Volleybal Vereniging R.V.V.

24-04-2022

Workshop ‘Volleybal arbitrage’

09-04-2022

Habithuis RVV is weer enkele kampioenen rijker!