Succesvol Habithuis RVV mist Earth Hour

Geplaatst op: 26-03-2023

Na een zeer welkome overwinning tegen WIK pakt Habithuis RVV goed door. In de verre uitwedstrijd tegen Limax werden vier punten gepakt. Maar de grote vraag is, waar zijn de normen en waarden van de Limburgers?

Set één en twee waren perfect. De Katwijkers brachten een aantal goede passes en wanneer deze niet kwamen, losten de aanvallers het goed op. Limax had vrij weinig in te brengen, wat ook te zien was aan de setstanden. (15-25 en 17-25)

De derde set begon omstreeks 20.30 uur. Het duurzaamheidsbewustzijn nam de overhand bij de Katwijkers.Earth Hour was prominent aanwezig in de hoofden van debezoekers. Wanneer zou toch dat licht uitgaan? In Katwijkdoen we daar immers elke thuisspeeldag aan. Zelfzuchtig dat de thuisploeg was, speelden ze meedogenloos door. Met een milieukater verloor RVV de derde set. (25-13)

RVV besefte dat Limax volledig gefinancierd wordt door een zuivelmagnaat. Wat konden we verwachten. De kloof tussende randstad en buitengebied was nog nooit zo zichtbaar. De mannen uit het visserdorp accepteerden dit feit en brachteneen ode aan de linkse rakkers. De punten konden in de achterbak van de ronkende diesel. (21-25)

Volgende week wacht de laatste wedstrijd van Habithuis RVV. Rode lantaarndrager Donki Sjot komt op bezoek. RVV is het aan zijn stand verplicht te winnen. En daarna is het feest.