Van het bestuur

Geplaatst op: 29-11-2022

Beste volleybalvrienden! 

Graag wil ik jullie even bijpraten over hetgeen wat speelt binnen het bestuur en onze vereniging. Allereerst wil ik beginnen met mijzelf, misschien een beetje vreemd maar het behoeft enige uitleg. Enkele jaren geleden ben ik in het bestuur van RVV toegetreden, op verzoek van Bart van Kruistum, om financieel mee te denken. Na het vertrek van Bart was het mede gezien mijn werkzaamheden onmogelijk om de baan van voorzitter RVV over te nemen. Binnen RVV waren ook geen andere kandidaten helaas. Ard de Mooij heeft in die periode bestuurlijk heel veel gedaan voor RVV, langs de zijlijn heb ik RVV vertegenwoordigd. Was zeker niet een goede situatie, maar mede dankzij het bestuur hebben we RVV “draaiende” kunnen houden. Jullie begrijpen dat het in de Coronaperiode erg zwaar is geweest.

Gelukkig ligt de Coronaperiode al achter ons en heeft RVV zich weer verder ontwikkeld. Ikzelf heb besloten (nu wat meer tijd voor) om het voorzitterschap van RVV weer 100% op te pakken. Mooie reden om jullie bij te praten!


Het bestuur.

RVV heeft op dit moment 4 bestuursleden:

Paola Zizola                            `                      

Alexander van Duijvenboden

Nelleke Ravenbergen

Aad Kraaij

Natuurlijk te kort, maar het plan is om meerdere mensen in te zetten voor kleine taken, of zoals we het nu hebben gedaan met Dames 1, een team ergens verantwoordelijk voor maken. Hierover straks meer.

De wethouder

Vorige week heeft een afvaardiging van de Gemeente Katwijk een kopje koffie bij RVV gedronken. We hebben wat belangrijke zaken op informele wijze kunnen bespreken. Wethouder Spek was erg onder de indruk van wat RVV allemaal deed en doet voor de (Katwijkse) jeugd. Hij heeft beloofd om een keer te komen kijken op zaterdagochtend. We kunnen dus zomaar ‘hoog bezoek’ verwachten!

De speeltuin.

Samen met de Gemeente Katwijk en onze oud-trainer Sven zijn we gestart met een jeugdprogramma: De Speeltuin, en in de speeltuin van RVV kunnen jonge kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met Volleybal. En het is een groot succes! Kom maar eens kijken op zaterdagochtend of woensdagmiddag. Trouwens, ook hierin kunnen we nog hulp gebruiken, wil je meer weten vraag het dan oven aan Paola. Zij weet er echt alles van af!

Jeugd RVV

Sinds jaar en dag heeft RVV een grote aantal jeugdleden, ook in dit seizoen is het weer behoorlijk uitgebreid. Zowel de B als de C jeugd speelt 1e klasse, en dat is al een behoorlijk niveau! Zo af te mag ik een wedstrijd fluiten, is hartstikke leuk om te doen. Onder de C Klasse heeft RVV nog 9 (!) jeugdteams die samen met andere verenigingen toernooien spelen; de zgn ’mini’s’. Enkele weken geleden was de eer aan RVV om het eigen CMV toernooi te organiseren. Het is natuurlijk jammer dat het niet lukt onze eigen Boorsmazaal, maar ja, deze is net even te klein… een luxeprobleem!

Onze selectieteams

Met onze nieuwe trainer / coach Peter is het 1e herenteam van RVV aan de competitie begonnen. We staan op dit moment op de 7e plek maar het verschil met de nr. 2 is slechts 6 punten. Het gaat een enorm spannende competitie worden. Vind je het leuk om onze mannen eens aan het werk te zien? Zaterdag 10 december is de eerstvolgende thuiswedstrijd. De dames bezetten de 9e plek, hebben een wat mindere start gehad maar op 1 na de laatst 5 wedstrijden gewonnen. Ook zij spelen zaterdag 10 december een thuiswedstrijd. In je agenda zetten dus.

Onze kantine.

Is al heel oud, tenminste de spullen die erin staan. Het leek mij dan ook een mooi moment om dit seizoen de kantine eens goed aan te pakken. Dames 1 is aan het werk geslagen en heeft nieuwe banken, stoelen en tafels gekocht. Ik weet dat de oude banken erg prettig zitten (en liggen…), maar de vernieuwing was hard nodig. Deel 2 is dat de keuken zal worden aangepast zodat het voor iedereen makkelijker is om er iets in te doen. Deel 3 is de bar. De bar is nog prima en functioneel, maar de koeling in de bar is erg oud en vreet stroom. Er zijn nog geen concrete plannen, maat heb je een idee laat het mij maar weten.

Website RVV

De website van RVV is in een heel nieuw jasje gegoten en ziet er weer mooi en modern uit. Het is nog niet helemaal klaar, er moeten her en der nog wat teksten en info worden ingeregeld. Het begin is er!

Scheidsrechters.

Dit gaat niet helemaal goed bij RVV. Er zijn te weinig leden die willen fluiten en in sommige gevallen fluit iemand op de licentie van iemand anders. Dat kan en mag niet en kost RVV boetes. Op de site van “CLUB-TAKEN.nl” kun je precies zijn wat je taken zijn bij RVV. Kijk hier goed naar, afmelden bij het Nelleke kan echt niet, jullie zijn groot genoeg om het zelf optelossen.

Voorlopig zijn jullie nu even “bijgepraat”, heb je vragen, opmerkingen of (wilde) plannen? Laat het maar weten. 

Heel veel volleybal plezier!

Aad Kraaij

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

25-01-2023

Wethouder Sportzaken bezocht training van Habithuis RVV mini’s

24-01-2023

Habithuis RVV boekt nipte overwinning op concurrent

15-01-2023

Habithuis RVV komt slechte start te boven en wint met 3-1