Header

Algemene Ledenvergadering

 

Beste leden van RVV,

De contouren van de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2015-2016 zijn min of meer zichtbaar. Voorlopig, want zoals zo vaak kan er in die mooie zwoele zomer die er aan komt nog veel passeren! Kan er zomaar een toppertje met z'n sporttasje komen binnen wandelen of is dat zomerse dieet net het verschil tussen plaatsing in het eerste of het tweede team.  Daar moeten we op kunnen anticiperen. In ieder geval worden aan het begin van het nieuwe seizoen de teams definitief vastgesteld. Hierbij alvast het concept trainingsschema en de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2015/2016.

We kunnen terugzien op een succesvol seizoen met een daverend slotfeest als klap op de vuurpijl. Dat smaakt natuurlijk naar meer….  Het is dan ook belangrijk om deze zomer in conditie te blijven en die gelegenheid is er met de sportschool om de hoek en volop mogelijkheden in het beachvolleybalcircuit in ruime mate.
 
Namens het bestuur een aangenaam zomers reces toegewenst!
 
Bart van Kruistum

NOOT: Bij besluit van de ALV van 28 april j.l. dient de contributienota voor aanvang van het nieuwe seizoen volledig te zijn betaald. Deze nota wordt je eerdaags toegezonden.

 

---