Header

Zaalwachtschema

Beste leden van RVV,

Hierbij het zaalwachtschema voor de eerste helft van het nieuwe seizoen 2016-2017. Het schema is ook op de website te vinden onder het kopje 'Belangrijke zaken'. De spelregels zijn niet veranderd: kun je niet, dan dien je zelf te ruilen met een teamgenoot of iemand anders binnen de vereniging. Geef deze wijziging ook even aan op het overzicht dat in de hal van de Boorsmazaal komt te hangen. Mocht je onverhoopt een wedstrijd moeten fluiten of tellen op het moment dat je zelf een wedstrijd hebt, laat het dan even weten via pr@rvv-volleybal.nl.

Het was weer een enorme puzzel om alle poppetjes zoveel mogelijk bij de juiste wedstrijden te krijgen. Dit komt vooral door het feit dat we te weinig scheidsrechters hebben die een van onze vier teams in de 1e en 2e klasse bij de senioren mogen fluiten. Daarom zijn we als vereniging bezig een cursus te organiseren en worden hiervoor specifiek mensen benaderd. De praktijk leert helaas dat het bij een algemene vraag om kandidaat-scheidsrechters binnen RVV meestal akelig stil blijft. Iedereen verwacht dat voor hun eigen wedstrijd een scheidsrechter aanwezig is, dan is het niet meer dan logisch dat we ons ook inzetten om maximaal twee keer per halfjaar een ander team een leuke avond te bezorgen door hun wedstrijd te fluiten/tellen. Mocht je niet zijn benaderd en onverhoopt interesse hebben: pr@rvv-volleybal.nl.

Verplicht spelregeltoets maken!

Een ander middel om te zorgen dat iedereen in ieder geval de basiskennis heeft van onze edele volleybalsport, is het verplicht stellen van het maken van de spelregeltoets op https://www.volleybalmasterz.nl. Hiervoor dien je even een account aan te maken, maar klik op de button 'Haal je spelregelbewijs' en het wijst zich allemaal vanzelf. We verwachten van al onze competitiespelende leden bij de senioren en de A- en B-junioren dat je deze toets op zeer korte termijn even maakt. Op de genoemde website worden alle spelregels in heldere taal uitgelegd en kun je in een aantal categorie├źn oefenvragen maken. Zo weet je ook meteen wat ongeveer het niveau van de toets is. Voor volleyballers en volleybalsters die competitie spelen mag deze toets geen probleem zijn. Mocht je onverhoopt toch de toets niet halen (je mag drie keer proberen), meld je dan even via pr@rvv-volleybal.nl. Dan helpen we je graag, want ook daar zijn we een vereniging voor: om elkaar te helpen.

Heb je al een scheidsrechterscursus gevolgd of de spelregeltoets gemaakt, dan geldt deze verplichting uiteraard niet voor jou. Bij twijfel even mailen naar pr@rvv-volleybal.nl.

Bestuur RVV

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---