Header

Zaalwachtschema

Beste leden van RVV,

Eindelijk! Het seizoen gaat bijna weer beginnen. Jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten om de sportieve strijd weer aan te gaan! Dan is een scheidsrechter natuurlijk ook best belangrijk. Bij onze vereniging vinden we het niet meer dan normaal dat we elkaar daarbij helpen door wedstrijden te fluiten en/of te tellen. Het immers ook niet leuk als bij jouw wedstrijd de scheidsrechter niet op komt dagen. Daarom hebben we weer een mooi zaalwachtschema in elkaar gedraaid, dat hier te downloaden is. Het schema is ook op de website te vinden onder het kopje 'Belangrijke zaken'. Dit schema is de basis, onderling ruilen is uiteraard toegestaan. Het schema komt ook te hangen in de hal van de Boorsmazaal, hier kunnen de wijzigingen worden opgeschreven.

Zoals de vorige keer al gememoreerd hebben we inmiddels een flinke inhaalslag gemaakt in het scheidsrechtersbestand. Heel veel leden hebben met goed gevolg examen gefloten, zodat we een stuk ruimer in onze scheidsrechters zitten die tot en met de 1e klasse wedstrijden mogen fluiten. Ook heel veel (jeugd)leden hebben inmiddels de spelregeltoets gemaakt en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Aan de andere kant is het ook gewoon noodzakelijk dat je als volleyballer in ieder geval de basisregels van de sport goed kent. Dus we roepen de nieuwe leden en degenen die inmiddels oud genoeg zijn om te mogen fluiten op om de instaptoets te maken. Deze namen zijn in het groen aangegeven op het zaalwachtschema. De mensen wiens naam blauw gekleurd is, staan op de nominatie voor een proeve van bekwaamheid (PvB) voor het fluiten tot en met de 1e klasse. Zij kunnen terecht bij een van onze PvB-beoordelaars: Marcel Haasnoot, Aad Kraaij, Jan Verheij en Gert Klok. 

De instaptoets kun je maken op de website https://www.volleybalmasterz.nl. Je dient wel even een account aan te maken. Klik op de button 'Haal je spelregelbewijs' en het wijst zich allemaal vanzelf. Op de genoemde website worden alle spelregels in heldere taal uitgelegd en kun je in een aantal categorie├źn oefenvragen maken. Zo weet je ook meteen wat ongeveer het niveau van de toets is. Voor volleyballers en volleybalsters die competitie spelen mag deze toets geen probleem zijn. Mocht je onverhoopt toch de toets niet halen (je mag drie keer proberen), meld je dan even via pr@rvv-volleybal.nl. Dan helpen we je graag.

We wensen iedereen alvast een sportief en blessurevrij jaar toe en hopen veel kampioenen te mogen begroeten!

Het bestuur van RVV

 

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---