Header

Trainingsgroepen seizoen 2018-2019

 

Beste RVV-leden,

Hierbij ontvang je de voorlopige indeling van de trainingsgroepen voor het seizoen 2018-2019. Met de nadruk op voorlopig, want er kan natuurlijk nog van alles gebeuren deze zomer.

De indeling is ook te downloaden vanaf www.rvv-volleybal.nl te vinden, de link staat rechts op de homepage, onder het kopje Belangrijke zaken. Binnenkort ontvang je ook een concept van het trainingsschema, hier wordt nog hard aan gewerkt.

 

Katwijk Open 2018

Nog even en dan is het tijd voor de eerste editie van het Katwijk Open. Een groot beachvolleybaltoernooi op 15 en 16 juni, georganiseerd door RVV, Beach Club Katwijk en Zeilvereniging Skuytevaert. 

Hoewel we al flink wat aanmelding hebben ontvangen, kunnen er nog altijd meer teams bij. Daarom hieronder de poster van het toernooi, met de vraag of je die zou willen delen op je social mediakanalen. Als we met zijn allen nog even flink reclame maken, wordt het toernooi ongetwijfeld een knallend succes! Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet en tot de 15e en/of de 16e van juni!

We wensen iedereen tot slot nogmaals een heerlijke, zonnige en blessurevrije zomer!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van RVV 

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---